Ples karatistov 2020


PLES KARATISTOV 2020

pod záštitou prezidenta Slovenského zväzu karate Ing. Daniela Lišku

spojený s vyhlásením a ocenením pretekárov, trénerov a rozhodcov Slovenského zväzu karate za rok 2019

 

Vážení priatelia,

Slovenský zväz karate a Stredoslovenský zväz karate si Vás dovoľujú pozvať už na IV. ročník Plesu Karatistov, ktorý sa bude konať 1.2.2020 v Dolnom Kubíne v rámci turnaja Oravský pohár v karate 2020 o 18:00 hod. v priestoroch Holiday Park Orava, Srňacie 1 Dolný Kubín (
http://hotelorava.sk/). Cena vstupného je 75 €. V cene vstupného je prípitok, slávnostná večera, kapustnica, minerálka, nealkoholické a alkoholické nápoje (víno z moravských viníc, domáca moravská slivovica 52%), čapované pivo pilsner urquell, káva, švédske stoly formou teplého bufetu, hudobná projekcia (DJ Mifo ) a ďalšie prekvapenia + ubytovanie a raňajky. Tento rok si pre Vás organizátori pripravili atraktívny program v podobe vystúpenia kúzelníka Petra Šestáka (www.magicshow.sk) a jedinečnej hudobnej skupiny Cimbal Brothers (www.cimbalbrothers.sk). Prednostne chceme pozvať trénerov, pretekárov, funkcionárov a rozhodcov karate, aby v prípade záujmu o účasť vyplnili návratku a uhradili výšku vstupného na účet IBAN: SK84 5600 0000 0023 4501 8002 do 31.12.2019 - uzávierka prihlášok na ples (limitovaný počet miest 90).

 

K programu na plese :

Kúzelník Peter Šesták predvedie dynamickú show plnú trikov a efektov, ktorú umocňuje pôsobivá hudba. Uvidíte zmiznutie a nečakané objavenie rôznych predmetov, ohňové efekty, stolík vznášajúci sa ponad hlavy publika a množstvo ďalších prekvapivých kúziel. V interaktívnej časti programu kúzelník spolupracuje s publikom, jeden z divákov sa stane na chvíľu kúzelníkom a výsledkom je neuveriteľne zábavný program plný humoru, kúziel a nezabudnuteľných momentov.

 

Jedinečná kombinácia cimbalu, huslí a svetových hitov.

Skupina Cimbal Brothers má repertoár zložený nielen z najznámejších pop-rockových piesní rôznych zahraničných aj domácich interpretov, ale aj Oscarom ocenené filmové soundtracky, universal world music či skladby z klasickej hudby – to všetko jednoznačne v modernom štýle, ktorý ich charakterizuje.

 

Návratka na ples :

 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfu_KldwYE5gaLZ4TaqhaxNCW9Sr-laNE9n61TU7z6bD0HZqg/viewform

 


Informácie : Marek Radúch - 0903 446 376, 
m.raduch@gmail.com alebo www.karateza.sk

Tešíme sa na Vašu účasť !

 

Príď sa dobre zabaviť a kolektív karatistov utužiť ! Išša.